Бившият вътрешен министър Бойко Рашков се очаква да бъде водач

...
Бившият вътрешен министър Бойко Рашков се очаква да бъде водач
Коментари Харесай

Кирил Петков се отказа да води листата на ПП в Пловдив, праща Никола Минчев

Бившият вътрешен министър Бойко Рашков се чака да бъде лидер на листата на " Продължаваме промяната " в Перник. Номинацията му демонстрира, че след последното си присъединяване във властта е станал един от доверените хора на Кирил Петков и Асен Василев. Рашков се чака да оглави листата на " Промяната " в Перник. Той към този момент е бил народен представител в 39-ия парламент, само че от групата на Българска социалистическа партия, съобщи Bulgaria on air.
Прочетете още
Бившият министър председател Кирил Петков няма да е лидер в родния си Пловдив, а в София, където на челна позиция, само че в различен регион, ще е и Асен Василев. Бившият вицепремиер ще получи място и в Хасково.

Председателят на 47 Народно събрание Никола Минчев евентуално ще поведе листите в Кърджали и Пловдив.

Сред познатите имена от " Продължаваме промяната " е и Даниел Лорер, който се чака да поведе листата във Варна. Досегашният заместник-земеделски министър Иван Христанов, който беше заплашван поради дейностите на страната против лабораторията на " Капитан Андреево ", ще е лидер в Плевен, а някогашният министър на превоза и притежател на куриерската компания " Еконт " Николай Събев - в Русе.

Отново за място в Народното събрание ще се бори и Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, който ще отново застане отпред на 25 МИР-София. Там водачи обичайно са Бойко Борисов и Корнелия Нинова.

В редиците на " Промяната " предстоящо влизат и част от отцепниците на Има Такъв Народ. Напусналият партията на Слави Трифонов и някогашен министър на спорта Радостин Василев се чака да бъде лидер в Габрово, а Иво Атанасов във Видин. Съпредседателят на " Промяната " и някогашен вицепремиер Асен Василев обаче съобщи, че цялостният състав на листите ще стане явен в най-скоро време.

" Листите ще готвим занапред. Знаете, че те би трябвало да се предадат до края на месеца ", посочи Василев..

Бившият член на Има Такъв Народ Иво Атанасов към този момент удостовери, че е получил покана за присъединяване в листата на Видин.

" Никой не ми е удостоверил на 100%. Имам покана да вземам участие в листите, само че дали първи, пети и десети - не съм уведомяван за сходно нещо. Не съм партиен член, ще преценява според от това какво е положението на структурата, какви хора ще бъдат в листите ", разяснява Атанасов.

В Кърджали обаче " Промяната " остана без партийна конструкция, откакто рали-шампионът Димитър Илиев, който беше в основата на акция на предходните избори, не пожела да взе участие в акцията тази година.

Очаква се публично листите да бъдат оповестени идната седмица. До края на месеца ще стане явен и жребият с номерата в бюлетината.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР