Бившият вътрешен министър Бойко Рашков и ДПС да пореден път

...
Бившият вътрешен министър Бойко Рашков и ДПС да пореден път
Коментари Харесай

Рашков пак разгневи Карадайъ

Бившият вътрешен министър Бойко Рашков и Движение за права и свободи да следващ път се нападнаха взаимно в Народното събрание, по тематиката за изборните резултати и пазаруването на гласове. 

Доверието не се печели с това да се плашат хората да гласоподават за вас (ДПС), тъй като няма да получат дърва за огрев и помощ за страната от общината. Така доверие не се печели и не се получава от гласоподавателите, заяде се Рашков. Свадата сред тях се разяри по време на дебатите на първо гласоподаване за промени в Изборния кодекс, касаещи смесеното гласоподаване - да се гласоподава на последващи избори и с хартиена бюлетина, и с машина за гласоподаване.

Мустафа Карадайъ прикани зам.-председателите на Народното събрание, когато Рашков неопределено се базира по избрани действия на разнообразни държавни органи и когато Движение за права и свободи не е било на власт, да му се вършат забележки. Движение за права и свободи не са правили напън, когато компетенциите са били в други области, а Бойко Рашков е бил на власт, акцентира Карадайъ.

" За първи път милицията на Рашков, която изпълняваше политически поръчки влезе в СИК. Това не се случи даже през 1990-1991 година, съпостави Карадайъ и прикани да се напомнят на Рашков изборните резултати.

Ако вие твърдите, че сте ни попречили на изборния резултат, може по този начин да си мислите, само че вие попречихте на българската народна власт и нарушихте законите и Конституцията на страната, безапелационен бе Карадайъ.

Съпредседателят на Политическа партия и някогашен финансов министър Асен Василев прикани заместник-председателят на Народното събрание Кристиян Вигенин да направи забележка на водача на Движение за права и свободи да не се разпенва от трибуната на Народното събрание. Вигенин го успокои, че нищо чак толкоз фрапантно не се е случило, като въпреки всичко добави, че Карадайъ е нарушил правилника на Народното събрание.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР