Бившият универсален играч от Нова Зеландия Джеймс Франклин казва, че

...
Бившият универсален играч от Нова Зеландия Джеймс Франклин казва, че
Коментари Харесай

Световно първенство по крикет на ICC 2023: „Най-добрият XI“ на Индия няма да уплаши Нова Зеландия

Бившият повсеместен състезател от Нова Зеландия Джеймс Франклин споделя, че неговите сънародници няма да се уплашат от „ най-хубавия “ тим на Индия в историята, когато те се изправят против домакините за място на финала на Световната купа по крикет на ICC 2023.

Полуфиналистите от 2019 година ще се срещнат на стадион Wankhede в Мумбай в сряда, откакто Индия оглави таблицата с точки, като завоюва всичките девет мача в груповата фаза. Нова Зеландия приключи четвърта с пет победи и ще се стреми да стигне до трети следващ край, откакто загуби през 2015 година и 2019 година

Продължавайте да четете

лист от 4 детайла Индия, Нова Зеландия е подготвена за „ подострен край “ на Световната купа по крикет „ Визионерът “ на Индия: Огромното въздействие на Вират Коли в крикета и отвън него От чехли до шпайкове: Как индийският боулинг Сирадж си проправи път към върха < /h3> От спорт до музика, палестинската диаспора в Чили се събира в поддръжка на Газа завършек на списъка

Франклин игра за Blackcaps от 2001 до 2013 година и има доста опит в играта на Wankhede, с помощта на престоя си в индийската Висша лига (IPL) с петкратните спечелили Mumbai Indians.

„ Индия ще почувства, че няма пропуски в играта си както тактически, по този начин и във връзка с формата “, сподели Франклин пред Al Jazeera във вторник.

„ Има играчи от предишното, които биха били част от индийски еднодневен интернационален (ODI) XI за всички времена, само че е мъчно да гледаме оттатък този тим като най-хубавия в миналото XI.

„ Индия върви добре и не наподобява да има пукнатини в бронята си. “

Без напън върху домашни любимци Индия

41-годишният състезател сподели, че домакините имат страхотна композиция от младост и опит в състава си за удари, който включва одобрени звезди Рохит Шарма и Вират Коли, само че също и уверени млади играчи в лицето на Шубман Гил и Шреяс Айер. < /p>

„ От международна позиция е малко притеснително, че те [Гил и Айер] в действителност ще бъдат много положителни още няколко години. “

Индия завоюва Световната купа по крикет през 2011 година, която беше хазаин дружно със Шри Ланка и Бангладеш. Отборът на Министерски съвет Дони победи Шри Ланка на същото място като полуфинала в сряда, с цел да добави още една купа към успеха си през 1983 година в Англия.

Тежестта на упованията не стигна до Индия тогава и Франклин има вяра, че няма да ги стигне и този път, защото те отиват за трета корона.

" Хората приказват за напън върху индийския тим и че това може да се окаже прекалено много за тях, само че това не е по този начин ", сподели той.

Франклин уточни рецензията на индийския популярен Сачин Тендулкар за финала от 2011 година, в който, сподели той, тимът обърна натиска в своя изгода под формата на индийската нация от „ милиард души, които ни повдигат и ни тласкат напред “.

„ Този ​​индийски тим гледа на това по същия метод “, сподели Франклин.

Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР