Бившият украински премиер Юлия Тимошенко е в тежко здравословно състояние,

...
Бившият украински премиер Юлия Тимошенко е в тежко здравословно състояние,
Коментари Харесай

Юлия Тимошенко кара тежко COVID-19

Бившият украински министър председател Юлия Тимошенко е в тежко здравословно положение, откакто се болести с новия ковид SARS-CoV-2. Това стана ясно от изказване на говорителката и Марина Сорока, представено от ТАСС и Reuters.
Тимошенко има доста висока температура - 39 градуса, стана ясно от думите на Сорока, която обаче не посочи дали актуалният украински народен представител е в болница, в случай че е - в коя, както и какъв е протоколът ѝ за лекуване.
 Тимошенко стана милионер в долари - поради политически репресии Тимошенко стана милионер в долари - поради политически репресии
Лидерът на украинската партия и парламентарна секта " Отечество " Юлия Тимошенко стана доларов милионер. Това демонстрира нейната деклараци...
Според украински медии, инфектирани са също щерка ѝ Евгения и нейният брачен партньор Артур Чечьоткин. Не е ясно къде и по кое време фамилията се е заразило.
Юлия Тимошенко беше министър-председател на Украйна преди провалянето ѝ на президентските избори през 2010 година, извоювани от подкрепяния от Русия Виктор Янукович.
По данни на здравното министерство в Украйна през последното денонощие са регистрирани 1987 нови случая на ковид. От началото на пандемията доказаните случаи в страната са общо 104 735, а умрелите са 2271.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР