Бившият треньор в ЦСКА Красимир Чомаков се раздели с отбира

...
Бившият треньор в ЦСКА Красимир Чомаков се раздели с отбира
Коментари Харесай

Красимир Чомаков: Аз винаги ще бъда част от ЦСКА и ЦСКА ще бъде част от мен

Бившият треньор в ЦСКА Красимир Чомаков се раздели с отбира неотдавна. Пред " Тема спорт " той разяснява тръгването си, както и настоящи тематики към тима:

Г-н Чомаков, по какъв начин приехте новината за раздялата ви с ЦСКА и мина ли страстта?

- Приех всичко обикновено. Не е имало драма. Това е част от живота, от футбола... Аз към този момент споделих, че си потеглям с високо вдигната глава и напущам през парадния излаз. Така го направих като футболист, по този начин го върша и в този момент. Относно страстта - за мен страстта, обвързвана с ЦСКА, постоянно ще съществува. Тя не е обвързвана с моето овакантяване. Тя е обвързвана с тези четири букви и ще е жива постоянно. Искам да благодаря на управлението, че ми даде шанса да изпитам тези прелестни моменти като част от треньорския щаб.

Кой ви заяви, че повече няма да сте част от спортно-техническия щаб на тима?

- Направи го господин Стоилов. Всичко беше в реда на нещата. Извика ме, заяви ми решението, благодари ми за работата, стиснахме си ръцете. Това е.

Работихте със Стамен Белчев, по-късно бяхте част от екипа с Дани Моралес, а за край и с Бруно Акрапович. В кой от тези интервали се чувствахте най-добре?

- Всеки един миг бе доста благополучен и потребен за мен. Изживях страхотни страсти, свършихме доста работа, постигнахме значими резултати на интернационалната сцена. Завинаги ще вардя загатна от триумфите над БАТЕ Борисов, Базел, Рома. От всеки треньор, с който работих, научих нови неща, натрупах опит...
 Това ли ще бъдат титулярите на Любо Пенев против Лудогорец?
Това ли ще бъдат титулярите на Любо Пенев против Лудогорец?

Схемата на експерта евентуално ще бъде 4-1-4-1

Липсваше ли ви нещо?

- Единственото, което ми липсваше, бе, че при постигнатите победи нямаше почитатели на трибуните. Тогава страстта щеше да е доста по-силна, доста по-голяма.

Бихте ли коментирали раздялата на ЦСКА с Даниел Моралес? Заговори се за някакъв донос...

- Не, не мога да кажа нищо. Аз приказвам единствено за себе си. При мен всичко беше обикновено.

Другата информация, която излезе под сурдинка, е, че проблемите на Бруно Акрапович са почнали към сагата " Санкаре ". Доколко непрофесионално бе отношението на французина?

- Санкаре е професионален футболист и държанието му беше професионално. Там имаше други неща, които, в случай че зависи от мен, ще си останат в кухнята. Няма какво да кажа по тази тематика.

Какви са проектите ви от в този момент нататък? Виждате ли се още веднъж част от ЦСКА в някакъв по-късен стадий?

- На този стадий към момента не съм решил какво ще върша. Ще си умря, ще помисля. Аз постоянно ще бъда част от ЦСКА и ЦСКА ще бъде част от мен. На момчетата споделих " Довиждане ", а не " Сбогом ". И да, уповавам се един ден да се завърна на " Армията ".

Говорихте ли с Любо Пенев?

- Не! Нямам какво да си кажа с него.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР