Бившият треньор на ЦСКА Бруно Акрапович е завел дело срещу

...
Бившият треньор на ЦСКА Бруно Акрапович е завел дело срещу
Коментари Харесай

Акрапович заведе дело срещу ЦСКА във ФИФА и заяви: Разочарован съм!

Бившият треньор на ЦСКА Бруно Акрапович е завел дело против клуба във ФИФА за неплатено финансово обезщетение след преждевременното му освобождение от поста напролет. По информация на „ Мач Телеграф “ става дума за сума от порядъка на 100 000 евро.

Специалистът, който сега работи в северномакедонския Шкендия Тетово, се надяваше, че от управлението ще удържат на думата си и ще му платят парите, за които са разписали и съответните документи.

След като е изчакал два месеца след приключването на закрепения в съглашението период, Акрапович се е обърнал към ФИФА с искане да се намеси и да задължи ЦСКА да преведе сумата.

„ Аз съм спокоен, че ще си взема парите, тъй като имам нужните документи, удостоверяващи, че те ми се поставят. Не е в това въпросът. Разочарован съм обаче от некоректността от страна на хората в ЦСКА. Очаквах, че думата на тези хора значи нещо. За мен мъжката дума постоянно е значела повече и от контракт. Все отново аз работих правилно за тях и помогнах на клуба да си обезпечи добър доход. Наел съм юрист от Хърватия, който ме съставлява. Не отива на клуб като ЦСКА такова нещо “, съобщи пред „ Мач Телеграф “ Акрапович.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР