Бившият треньор на ЦСКА - Александър Станков е на мнение,

...
Бившият треньор на ЦСКА - Александър Станков е на мнение,
Коментари Харесай

Александър Станков: Трябваше ли да дойде време разделно, че да се сетим да залагаме на български момчета

Бившият треньор на ЦСКА - Александър Станков е на мнение, че българският футбол е изгубил с годините своята притегателна мощ към младите да се развиват. Според него ръководството на спорта у нас, би трябвало да претърпи цялостен рестарт. Ето какво още сподели той пред сътрудниците от " Евима ":
 Александър Станков: Много плювачи чакаха този миг
Александър Станков: Много плювачи чакаха този миг

Специалистът изрече мнението си за новия народен селекционер

" Всеки би трябвало да поставя грижи за физическата си подготовка. Скоро ще станем очевидци на разхлабване на ограниченията. Всички професионални спортисти ще могат да упражняват, само че това нещо може да се прави и при домашни условия, стига да имаш предпочитание ".

" Българският футбол загуби с годините своята притегателна мощ към младите да се развиват. Навремето имаше доста повече деца, които желаеха да упражняват футбол, нямаше къде да ги побираме, както се споделя, а през днешния ден не може да накараме децата да станат от компютрите и игрите. Затова първо би трябвало да накараме децата още веднъж да се влюбят във футбола, да имат образци, на които да подражават ".

" Аз мога да отговоря единствено едно: " Трябваше ли да пристигна време разделно, че да се сетим да залагаме на български момчета. Нещо което го приказвам от 15 години! А за българския футбол е ясно. Управлението би трябвало да претърпи цялостен рестарт. Нови хора, знаещи, можещи, интелигентни, образовани, самостоятелни и почтени. Жалко е, че хора които споделят истината в БГ, не ги обичат и са неуместни ".
 Александър Станков: Искам да виждам ЦСКА с по-офанзивен жанр на игра
Александър Станков: Искам да виждам ЦСКА с по-офанзивен жанр на игра

" Има и значително футболисти, които не могат да убедят, че заслужават да носят екипа на тима "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР