Бившият треньор на Севиля Едуардо Берисо е напълно излекуван от

...
Бившият треньор на Севиля Едуардо Берисо е напълно излекуван от
Коментари Харесай

Бившият треньор на Севиля спечели битката с рака

Бившият треньор на Севиля Едуардо Берисо е изцяло оздравял от рака на простата и повече не се нуждае от химиотерапия, оповестява „ Marca “.

През ноември предходната година той бе диагностициран с подлата болест, а по-късно се подложи и на интервенция.

Няколко дни след хирургическа намеса Берисо се завърна и към треньорските си отговорности в Севиля.

20 дни след интервенцията управлението на Севиля взе решение да уволни Берисо поради незадоволителните резултати на тима.

Аржентинският експерт продължи да живее в Севиля, макар че бе уволнен и се придържаше към естествения си метод на живот, очаквайки резултатите от направените му проучвания, които дойдоха преди няколко дни. Те демонстрираха, че Берисо е изцяло здрав и не се нуждае от в допълнение лекуване – нито химиотерапия, нито лъчелечение.

Нормалността и дискретността не престават в всекидневието на 48-годишния експерт, който се готви да поеме ново предизвикателство в своята треньорска специалност.

Едуардо Берисо има няколко предложения, които обмисля, само че е по-вероятно да поеме нов тим от идващия сезон.

Севиля безскрупулно уволни Берисо дни след интервенцията му

Треньорът на Севиля претърпя сполучлива интервенция

Берисо продължава да следва правилата на своя преподавател Марсело Биелса и да се стреми неговите тимове да практикуват преобладаващ и настъпателен футбол. Той е перфекционист и уверен в работата си. Той изисква от неговите футболисти да имат топката до оптималната степен. Атакувайте и доминирайте. Това е стилът на Тото.
Преди да оглави андалусийския клуб, Берисо бе отпред на Селта в продължение на три години. От 2011 до 2014 година бе отпред на чилийския О‘Хигинс, а от 2007 до 2010 година бе асистент на Марсело Биелса в националния тим на Чили.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР