Бившият треньор на Реал Мадрид Карлош Кейрош потвърди, че се

...
Бившият треньор на Реал Мадрид Карлош Кейрош потвърди, че се
Коментари Харесай

Именит специалист пое Иран преди Мондиал 2022

Бившият треньор на Реал Мадрид Карлош Кейрош удостовери, че се завръща отпред на националния тим по футбол Иран по-малко от два месеца преди Мондиал 2022 в Катар.

Кейрош заменя Драган Скочич, който води Иран в квалификациите на зона Азия, а португалският треньор ще води Иран на Световното състезание за трети път след 2014 и 2018 година.

" Когато фамилията ви повика вкъщи, всичко, което вършиме, е просто да се появите. Напълно предан съм на отговорностите си и подготвен за задачата. Нека го създадем дружно, момчета! Към бъдещето! ", написа Кейрош в Инстаграм.

Иранската футболна федерация разгласи предходната седмица, че Кейрош се е завърнал на поста, само че източници осведомиха организация Ройтерс, че 69-годишният експерт няма да подпише контракт, до момента в който обстановката със Скочич не бъде изцяло позволена.

Иран ще стартира акцията си за Световното състезание против Англия на 21 ноември в група B, преди да се изправи против Уелс четири дни по-късно. Те приключват груповата фаза против Съединени американски щати на 29 ноември.

Под управлението на Кейрош Иран записа най-хубавото си показване на Световното състезание в Русия, побеждавайки Мароко и приключи наедно с Португалия, с цел да завоюва четири точки и едвам не се класира за етапа на елиминациите за първи път от пет участия на Световно състезание.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР