Бившият треньор на Лудогорец Стойчо Стоев е убеден в успеха

...
Бившият треньор на Лудогорец Стойчо Стоев е убеден в успеха
Коментари Харесай

Стойчо Стоев: Има позитивна промяна в облика на Лудогорец

Бившият треньор на Лудогорец Стойчо Стоев е уверен в триумфа на " орлите " над Етър в днешния мач от програмата на 17-ия кръг.

Специалистът е на мнение, че завръщането на Георги Дерменджиев отпред на " орлите " е трансформирало образа на тима, а триумфът с 2:0 над Фенербахче в Лигата на конференциите е дал в допълнение самочувствие на разградчани.

" Вероятно Лудогорец ще успее да победи. Класите са разнообразни. Не мисля, че Етър могат да вземат нещо. Лудогорец си заслужи успеха над Фенербахче. Отборът заставам добре и в Истанбул и имаше своите обстановки. Надявам се този триумф да им даде криле.

Ще е супер в случай че съумеят да вземат оставащите си два мача в групата. Предстои сложен мач в Търнава. Той може да се окаже доста основен за излизането от групата.

Георги Дерменджиев е добре осведомен с ситуацията в Разград и е обикновено да се оправя добре. Винаги образът на тима се трансформира при треньорска промяна. Може би имаше спад в играта, само че след промяната нещата се получиха ", споделя Стоев.
 Стойчо Стоев: Съмнявам се, че всички оставки в Лудогорец ще бъдат признати
Стойчо Стоев: Съмнявам се, че всички оставки в Лудогорец ще бъдат признати

" Твърде рано е за шампионски прогнози "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР