Бившият треньор на Лудогорец Георги Дерменджиев даде интервю пред Дарик

...
Бившият треньор на Лудогорец Георги Дерменджиев даде интервю пред Дарик
Коментари Харесай

Георги Дерменджиев: Лудогорец ще спечели и двата мача с Жалгирис

Бившият треньор на Лудогорец Георги Дерменджиев даде изявление пред Дарик и dsport, в което приказва за възможностите на " орлите " да преодолят Жалгирис и да влязат в групите на Лига Европа.

" Мисля, че Лудогорец ще отстрани Жалгирис и ще се класира в Лига Европа. Тогава загубихме там, а тук те поведоха, само че ги елиминирахме с 4:1 в Разград.

Те отстраниха Малмьо - значи Лудогорец трява да бъдат вниталени, само че мисля, че ще ги отстраняват ", показа Дерменджиев.

" Спомням си, че когато отидохме да упражняваме там имаше доста мощен дъжд, тъй като теренът е неестествен беше влезнала вода под настилката. Не знам към този момент от този момент насам дали теренът е същият какво е качеството на настилката, при всички случаи този неестествен терен ще изиграе роля. Играчите на Лудогорец не са привикнали да играят на такава настилка, само че мисля, че бързо ще се пригодят и ще имат положитени резултати и ще играят в груповата фаза на Лига Европа.
 Лудогорец подвига на крайник Клод Гонсалвеш най-малко за реванша с Жалгирис
Лудогорец подвига на крайник Клод Гонсалвеш най-малко за реванша с Жалгирис

Разградчани посрещат литовците в четвъртък

Този мач с Динамо Загреб към този момент е приключил, би трябвало единствено поука да се извади от него. Хърватите бяха вероятен тим, само че футболът е подобен, че се гледа резултатът ", показа още някогашният ментор на " орлите ".

" Лудогорец е един тим, който за тези 12 години построи доста сериозен клуб на положително европейско равнище - с бази, средства. Всяка година взе участие в някой от интернационалните шампионати - това е почит към притежателите. Същото може да се каже и за ръководството на Лудогорец през този интервал, тъй като и то е на доста високо европейско равнище. Ангел Петричев и Георги Караманджуков са ръководители от доста висока класа. Аз мисля, че те ще създадат тъй че за в бъдеще тимът ще откри още веднъж метода да играе в Шампионска лига.

Не може този тим да се съпоставя с оня, който беше в Шампионска лига. Разликата е доста огромна. Играехме преобладаващ футбол и имахме доста огромен надзор върху играта. Дори да губеше, тимът имаше избран надзор. Беше тим с доста мощни характерности, само че това беше колектив. Всеки даваше максимума от себе си. Позициите на всеки един от тях да дават отговор на опциите им. Това е разликата.

Мисля, че Лудогорец ще завоюва и в двата мача ", приключи той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР