Бившият треньор на Левски Велислав Вуцов коментира за Gong.bg масовите

...
Бившият треньор на Левски Велислав Вуцов коментира за Gong.bg масовите
Коментари Харесай

Вили Вуцов: Павел Колев не става за Левски, дано не употребят Тити Папазов

Бившият треньор на Левски Велислав Вуцов разяснява за Gong.bg всеобщите оставки на " Герена ", както и опцията Васил Божков да трансферира акциите на клуба на Тити Папазов.

" Ако един началник не може да си извършва отговорностите, най-нормалното е да си тръгне. Затова разбирам решението на Павел Колев да подаде оставка. По-добре е да си признае, че Левски е огромна хапка за неговата уста. Да не се наскърбява, само че той няма капацитета за клуб като Левски.

И незабавно ще дам образец с Константин Баждеков, който заемаше същия пост - беше талантлив, смъквам му шапка. Левски има потребност от такива ръководители. Да, той не можеше да подреди футболистите на терена, само че не се и опитваше. Справяше се превъзходно с неговите отговорности и по тази причина Левски вървеше ", изясни Вуцов.

Той не скри, че постоянно се е чудел по какъв въпрос е в Левски Ивайло Петков.

" Нямам нищо персонално против него, само че с нищо не ме убеди, че е потребен за клуба. Не видях нищо положително от наличието му на Герена. По негово време бяха привлечени много противоречиви играчи. Ще дам образец с Дени Алар - оказа се контузен, не знам по какъв начин е минал медицинските проби, за приноса му към тима няма да разясня. Ами Мазурек, Каргас, Нашименто - равнището не им е за Левски. Като изключим Ейолфсон и Паулиньо, другите не се са по-добри от българските играчи, а се чака те да вършат разликата ", добави треньорът.

Вуцов е сюрпризиран от опцията акциите на Левски да бъдат трансферирани на Тити Папазов.

" Тити обича доста Левски, нека единствено не бъде употребен. Не съм се виждал от дълго време с него поради пандемията, само че ми е другар и не желая да го употребят. Истината е, че след Тодор Батков Левски не случи на притежател. Идваха с фойерверки и си отиваха по терлици. Васил Божков елементарно ще трансферира акциите, за него е добре да се отърве от тях, тъй като в този момент те са проблем за него. Но какво се случва по-късно, по какъв начин ще се устоя Левски - това е значимият въпрос.

От 10 години Левски се върти в обаян кръг, обгърнат в мъгла - всеки си прави нещо, само че нито се вижда, нито се споделя. Последният образец - в петък Павел Колев написа в формалния уебсайт на клуба, че договаряния за промяна на собствеността в Левски не се водят, а през днешния ден излиза наяве, че към този момент се разисква прехвърлянето на акциите.

Искат да излязат на автомагистралата, само че все се движат по обходните пътища. Уж всеки миг ще намерят входа, само че не се получава. Аз като всички левскари желая да знам истината за положението на клуба. Както и за стадиона - несъмнено е единственият в света издигнат стадион през 21 век без козирка.

Той прикани почитателите да не съдят Петър Хубчев за решението му да си тръгне.

" Ако той не вижда, че може да занесе кръста, където би трябвало, за какво да остава?! Очевидно той не е уверен, че може да реализира задачите в сегашната обстановка. Да, резултатите на тима не са отлични, само че са по-добри от предишния сезон. Но очевидно е поел ангажимент, който е решил, че не може да извърши. През зимата Левски влезе в игрова рецесия, само че когато няма мощно управление, това е най-нормалното нещо ", сподели още Вили Вуцов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР