Бившият треньор на Левски Стойчо Стоев сподели в Студио дерби

...
Бившият треньор на Левски Стойчо Стоев сподели в Студио дерби
Коментари Харесай

Стойчо Стоев: Левски не можа да отговори на ЦСКА

Бившият треньор на Левски Стойчо Стоев показа в " Студио дерби " усещанията си от Вечното дерби.

" В професионалния футбол е обикновено не всеки път да побеждаваш, има и загуби. Не би трябвало това да въздейства върху идващия мач, без значение от неговата значимост. Видя се, че Левски не може да отговори в нападателен проект на тима на ЦСКА. Нямаше човек, който да сътвори проблеми на бранителите на ЦСКА. В един миг изглеждаха много неуверени в това отношение.

Явно наличието на Уелтън е било от извънредно огромно значение, защото той водеше и другите. Създаваше много рискове и това даваше убеденост на състезателите към него. Сега няма подобен футболист. 

Няма дълбочина в състава. В един миг се виждаше, че Левски изнемогва. Костов нямаше опция на пейката, с която да успее да промени хода на срещата. Това е доста притеснително

Може би това решение да се заложи на различен вратар също не се оказа успешен ход. Видя се, че към момента той не е подготвен да изнесе тежестта на този мач. Сигурен съм, че и отбраната не е била задоволително спокойна, защото, когато налагаш млад вратар, е обикновено състезателите пред него да усещат известна нерешителност. Защитата на Левски не беше на нормалното си равнище ", сподели Стоев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР