Бившият треньор на Левски Станимир Стоилов изрази мнение, че всички

...
Бившият треньор на Левски Станимир Стоилов изрази мнение, че всички
Коментари Харесай

Мъри зове за оставки на всички в Левски

 Мъри има рецепта за спиране на хегемонията на Лудогорец
Бившият треньор на Левски Станимир Стоилов изрази мнение, че всички ръководители на " сините " би трябвало да подадат оставки след 1 януари.

" Явно не са точните футболни хора в клуба. Всеки вика аз съм огромен левскар, а стоят там да получават заплата. Мисля, че с идването на новия изпълнителен шеф на 1 януари (б.р. притежателят Спас Русев разгласи, че това ще е някогашният публицист и сегашен вицепрезидент в БФС Павел Колев), всички би трябвало да бъдат освободени и той да реши кой да назначи. Резултатите са пагубни. На 1 януари всички, които работят в клуба би трябвало да са с оставките.

Жалко, че с стига до санкции и санкции. Аз мисля, че всичко ще се заплати, само че не би трябвало да се стига дотук. Губят се пари по този начин. Мисля, че е време да се намерения за създаване на нов стадион и нова подготвителна база за децата. Така може да се резервира идентичността на клуба и да се развие дотам, че да е печеливш. Мисля, че няма да се допусне Левски да тръгне по пътя на ЦСКА.

Правят се непотребни разноски за футболисти, които дори в групата на влизат. Левски има четири или пет централни нападатели, от тях трима чужденци дори и не играят. Ако единствено те се махнат от заплатите им за един месец ще платим санкцията, а за една година ще построим Сектор " Б ". Не може на запаси да се дават такива заплати.

Оттам се търсят финансовите проблеми. Нещата са обикновени за изчистване. Когато имаш 16 или 20 чужденци и играят седем това е злополука. Като се видях за първи път със Спас Русев му споделих да внимава със съветниците, в този момент му предлагам да си ги смени ", съобщи Стоилов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР