Бившият треньор на Левски Ратко Достанич е получил предложение от

...
Бившият треньор на Левски Ратко Достанич е получил предложение от
Коментари Харесай

Бивш треньор на "Левски" вариант за шеф на детско-юношеската школа

Бившият треньор на " Левски " Ратко Достанич е получил предложение от управлението на " сините " да се завърне в клуба като началник на детско-юношеската школа, оповестява Българска телеграфна агенция.

За последно 59-годишният сърбин управлява гръцкия третодивизионен " Ники Волос ".

За Достанич това няма да е първи път, в който управлява школа за млади гении. През 2009 година той беше на тази позиция в " Цървена звезда ", а по-късно зае треньорския пост в мъжкия тим.

Сърбинът не е ново име на стадион " Георги Аспарухов ". Той беше асистент треньор на Славолюб Муслин в интервала март 2002 - април 2003.

През есента на 2009 година той стана треньор на " сините ", само че се задържа за малко. След 15 мача отпред той реализира едвам 4 победи. Въпреки това той завоюва един трофей с " Левски " - Суперкупата на България след победа над " Литекс " с 1:0.

В момента шеф на Детско юношеската школа на " Левски " е Даниел Боримиров. При промяната на управлението на клуба и назначението на Павел Колев за изпълнителен шеф при започване на 2019 година се заприказва и за смяна на този пост. Още тогава информациите бяха, че новият началник на школата ще е чужденец.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР