Бившият треньор на Левски Емил Велев-Кокала е хванат да управлява

...
Бившият треньор на Левски Емил Велев-Кокала е хванат да управлява
Коментари Харесай

Емил Велев-Кокала хванат да кара с 1,7 промила алкохол посред нощ

Бившият треньор на Левски Емил Велев-Кокала е заловен да ръководи автомобил „ Мазда “ с 1,7 промила алкохол в Етрополе, научи DarikNews.bg. От прокуратурата оповестиха, че през днешния ден към 2:20 ч. В град Етрополе „ на бул. „ Руски “ е бил спрян от чиновници на Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи Етрополе лек автомобил, марка „ Мазда “ модел „ ЦХ5 “ с лидер Е.В. на 58 години “.

Проверката с дрегер е установила съществуване на алкохол 1,7 на хиляда, показва се в известието.

Още през днешния ден е почнало бързо произвеждане против лидера за закононарушение по чл.343 б ал.1 от Наказателен кодекс. На същия е предявено обвиняване с разпореждане на районна прокуратура Етрополе от 25.06.20г. Взета му е мярка за неотклонение „ Подписка “.

Наблюдаващият прокурор е подхванал ограничения за навреме и законосъобразно осъществяване на следствието, както и за събиране на доказателства, установяващи правото на благосъстоятелност на транспортното средство, за застраховане за отнемането му в интерес на страната, защото същото е послужило за осъществяване на закононарушението, за което ще бъде сезиран Районен съд Етрополе.

Моторното транспортно средство е приобщено като материално доказателство по делото.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР