Бившият треньор на Левски Емил Велев гостува в предаването Арена

...
Бившият треньор на Левски Емил Велев гостува в предаването Арена
Коментари Харесай

Емил Велев: Очаквам оспорвано дерби, мисля, че резултатът ще бъде 2:1 за Левски

Бившият треньор на Левски Емил Велев гостува в предаването " Арена спорт ", с цел да приказва за идното Вечно дерби сред тимовете на Левски и ЦСКА.

Според Велев загубата на " сините " в последния кръг от Локомотив София няма да им повлия в идния дуел и самият той изрази вяра, че момчетата на Станимир Стоилов ще се поздравят с успеха.

" Смятам, че в Левски са се отърсили от тази загуба. Очаквам да се получи един равносилен мач и многочислената си аудитория Левски да покаже тази игра, която показваше през предходните си мачове - с въодушевление, атакуващ футбол. Смятам, че имат повече качества от тима на ЦСКА и се надявам да се поздравят с победа ", стартира Велев.

Последният ментор, извел Левски до шампионската купа на България, даде и своята точна прогноза за срещата.

" Очаквам оспорван мач с малко голове, само че везните клонят към победа на Левски. Мисля, че резултатът ще бъде 2:1 за Левски ", съобщи Велев.

Бившият ментор на " сините " разяснява и дали статистиката от предходните дуели сред двата отбора би могла да изиграе някакъв фактор този следобяд на Националния стадион " Васил Левски ".

" Статистиката не играе роля никога. Всичко е до мотивацията и до настроението при футболистите. Ще бъдат стимулирани да се потвърдят пред многочислената аудитория и считам, че с една победа в дербито самочувствието ще се върне в Левски ", съобщи Емил Велев.

Какво още показа Емил Велев преди Вечното дерби вижте във видеото.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР