Бившият треньор на и Левси Иван Вутор говори преди срещата

...
Бившият треньор на и Левси Иван Вутор говори преди срещата
Коментари Харесай

Иван Вутов: Убеден съм, че традицията ще се запази и Берое ще победи Левски

Бившият треньор на и Левси Иван Вутор приказва преди срещата сред двата отбора пред " Тема Спорт ". Според него " заралии " са любимци за продобиване на срещата и ще се оправят със " сините ".

" Сблъсъкът сред двата противника през годините наложи наклонността да не може да победи Берое в Стара Загора. Убеден съм, че неписаната традиция ще се резервира и в идния мач.

Въпреки пандемията и нейните отрицателни последици върху спортно-техническото положение на домакините, те имат по-добър тим и по-класни играчи от гостите. За беройци това е съвършен късмет да затвърдят упоритостите си за място в тройката.

е добър експерт. Той обаче не е вълшебник. Не може с няколко занимания да направи коренна смяна в Левски. Пък и в първите си мачове всеки нов треньор се осланя главно на свършеното от предшественика му. Е, някаква разлика може да пристигна от по-голямото предпочитание измежду играчите да се потвърдят пред новия треньор.

Картината по родните терени е такава, каквато чаках. обаче последователно се изравнява с останалите. Там промяната на стила и отсъствието на предходната водеща група от играчи - най-вече бразилци, дава отрицателното си отражение. Приятно усещане ми прави представянето на Арда досега. Явно, че където и да отиде да работи, постоянно има резултати ", означи Вутов.
efbet Лига 14 кръг, сряда 9 декември  Берое 17:30предстои  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР