Бившият треньор на Емил Велев - Кокала говори пред Тема

...
Бившият треньор на Емил Велев - Кокала говори пред Тема
Коментари Харесай

Кокала: Левски трябва да подобри играта, но има подем

Бившият треньор на Емил Велев - Кокала приказва пред " Тема спорт " за обстановката в синия клуб. Той съобщи, че има напредък в играта, само че че тимът може да демонстрира още по-добър футбол в близкото бъдеще.
„ Вижда се, че има напредък в играта на Левски във всеки един аспект. Като познаваме и качествата на Станимир Стоилов, предвиждахме, че това може да се случи “, сподели Емил Велев.
Относно успеха над Ботев Пловдив някогашният ментор на Левски съобщи: „ Не мога да преценява тъкмо дали този е най-хубавият за сините. Наблюдавал съм им всичките срещи досега и още веднъж се вижда, че равнището на отбора е на приливи и отливи. Да, в действителност през първото полувреме против Ботев Пловдив имаше доста експанзия и скорост от футболистите на Левски. Затова играчите на жълто-черните изглеждаха сюрпризирани, което не би трябвало да се случва. Така се виждаше в профил. Определено сините имат положителни футболисти и считам, че могат да покажат по-добър футбол “
Той разяснява и идния мач с Берое, който е финален за календарната година: „ За мен Берое е несъвършен тим макар многото чужденци, които бяха привлечени там. Мисля, че Левски ще излезе победител в този мач. Сините би трябвало да подобрят равнището, с цел да се мерят с по-добрите тимове като Черно море, Локомотив Пловдив, Лудогорец и ЦСКА “.
„ Привържениците, с цел да вземат акциите, би трябвало да дадат пари. Иначе по какъв начин ще станат нещата. Инициативата е доста хубава и не се е случвала в България, само че по какъв начин ще се подредят работите, не знам. Трябва да вземат участие в цялата обстановка към Левски, само че да вземат чак мажоритарния пакет акции, нямам визия по какъв начин ще се случат нещата “, съобщи Кокала във връзка акцията „ Левски на левскарите “.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР