Бившият треньор на българските грандове Литекс и Левски Люпко Петрович

...
Бившият треньор на българските грандове Литекс и Левски Люпко Петрович
Коментари Харесай

Люпко Петрович прави фурор във Виетнам


Бившият треньор на българските грандове Литекс и Левски Люпко Петрович прави същински възторг във виетнамското състезание, където води тима на Тан Хоа.

Европейският клубен първенец с Цървена звезда от 1986 година избяга от Левски, тъй като почувства, че здравето му се клати на " Герена " и подписа контракт в екзотичната футболна дестинация.

" Първи сме 10 кръга преди края и в случай че продължим по този начин, ще станем първенци ", похвали се Люпко пред сръбските медии, откакто се появи в Белград на събитие на Цървена звезда.

" Поех тим, който постоянно е бил сред 5-о и 15-о място, а в този момент след изиграни 16 кръга сме водач. Очаквам да спечелим купата.

Виетнам е неповторима страна, има 90 милиона поданици. Радвам се, че скоро ще се махнат визите сред Сърбия и Виетнам ище отворим консулство там ", споделя още Люпко Петрович, който е доста непосредствен и със притежателя на ЦСКА-София Гриша Ганчев.

Тимът на Люпко води във краткотрайното класиране с 33 точки, само че е единствено на две пред преследвача Ха Ной и на три пред Сайгон. Финалните 10 кръга се обрисуват извънредно трагични.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР