Бившият топ рефер в Англия Марк Клатънбърг разкри интересна подробност

...
Бившият топ рефер в Англия Марк Клатънбърг разкри интересна подробност
Коментари Харесай

Бившият топ рефер на Англия наблягал на пиенето

Бившият топ рефер в Англия Марк Клатънбърг разкри забавна детайлност за това по какъв начин се оправя с напрежението след ръководенето на огромни мачове. Решението съгласно англичанина е консумирането на огромни количества бира.

Както е известно, през февруари 43-годишният арбитър напусна родината си, с цел да свири мачове в Саудитска Арабия. Преди това той е бил основен рефер на финали на Шампионската лига и Купата на ФА, както и на този на Евро 2016 във Франция.

“Как освобождаваш напрежението от свиренето на значими дуели? Пий доста бира! Преди се обаждах на жена ми след мач и тя познаваше по гласа ми дали е бил добър за мен, или не. Ако беше призрачен, прибирайки се, намирах я в леглото, а хладилникът беше цялостен с бира. Ако беше успешен, тя ме чакаше”, написа Клатънбърг в своята колонка в Paddy Power.

" When he first came to England, he was special "

Mark Clattenburg describes how Jose Mourinho became one of the worst managers for referees - https://t.co/hNFg6Zxzgi pic.twitter.com/WoXe6hDEor
— Squawka News (@SquawkaNews) May 13, 2018
“Ужасно е след дуела, в случай че си направил неточност. След това шофирането към дома е доста тежко. Ако си имал добър мач, би желал да слушаш радио стратегии, които го разискват. Но в случай че е бил призрачен сън, би си пуснал музика”, добавя той.

КАЛОЯН АНТОНОВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР