Бившият топ нападател на Барселона и Ливърпул Луис Суарес е

...
Бившият топ нападател на Барселона и Ливърпул Луис Суарес е
Коментари Харесай

Луис Суарес на прага на подпис с бразилски гранд

Бившият топ нападател на Барселона и Ливърпул Луис Суарес е на прага на автограф с бразилския гранд Гремио, оповестяват медиите в Испания.

36-годишният уругвайски национал завърши договорните си връзки с родния Насионал след края на Световното състезание в Катар и е свободен да си откри ново предизвикателство.

Очевидно офертата на възраждащия се Гремио е най-изгодната към Суарес, който ще взима по 250 000 евро на месец и по този начин ще стане един от най-високоплатените футболисти в шампионата.

Гремио се завърна в елита на Бразилия след едногодишно “изгнание ” във втора дивизия и вижда Суарес като идеалната фигура за възобновление на предходното великолепие. Клубът ще стартира акцията през 2023-та в районния шампионат “Гаучо ”, а формалният сезон започва през април.
 Луис Суарес пристигна на посетители на Меси, с цел да честват дружно Луис Суарес пристигна на посетители на Меси, с цел да честват дружно
Суарес неотдавна посети със фамилията си Лионел Меси, с цел да се включи в празненствата на близкия си другар след извоюваната международна купа от Аржентина.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР