Бившият топ модел Цеци Красимирова отскоро се е върнала към

...
Бившият топ модел Цеци Красимирова отскоро се е върнала към
Коментари Харесай

Ексклузивно в HotArena! Цеци Красимирова отново бръмчалка номер 1! Богати чичковци си я купуват като стока

Бившият топ модел Цеци Красимирова неотдавна се е върнала към предходната си специалност и още веднъж е бръмчалка Номер 1 у нас и из Европа, разбра HotArena .

 Смуглата мъжемелачка е почнала да си търси клиенти в разнообразни европейски столици, самопредлагайки се на заможни господа по най-унизителните способи.

В светските среди се приказва, че Цеци коствала 1000 евро. Тези пари тя взимала за частна и дискретна фотосесия 

Наскоро Цеци Красимирова се появи в компанията на застаряващ чичко, с който се натискаше обществено по извънредно на ниска цена метод, разясняват възмутени очевидци.

Двамата цъфнаха на празненството на Code Fashion TV, очевидно превъзбудени, като че ли нямат самообладание да се приберат в хотелската стая на към 60-годишния чичко.

Припомняме, че Красимирова доби печална популярност около показния разстрел на Косьо Самоковеца , на който по това време се водеше любовница. В ъндърграунд средите още се шушука, че преди да се трансферира на Самоковеца, е мачкала чаршафите на Георги Илиев .

Цеци Красимирова има 19-годишна щерка, чиито татко е затулен в тайнственост, по-голяма и объркваща от дупката в Царичина.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР