Бившият топ коментатор Алекси Сокачев взе участие в предаването От

...
Бившият топ коментатор Алекси Сокачев взе участие в предаването От
Коментари Харесай

Алекси Сокачев: Бих коментирал мача за титлата на Ливърпул

Бившият топ коментатор Алекси Сокачев взе присъединяване в предаването " От дузпа в тъч " по Sportal TV . От четири години някогашният публицист работи в УЕФА и взе отношение по тематиката с ковид и проблемите, които поражда този вирус в европейския футбол.

" Има много време до Евро 2020, казусът е, че шампионата е в толкоз доста страни, само че организацията е на доста високо равнище. Не желая да съм мястото на сътрудниците в Нион, които би трябвало да вземат доста тежки решения в този миг. Влиянието на вируса върху спорта е просто извънредно.

Едва ли някой може да каже какво ще се случи с Евро 2020, само че ще сме подготвени при всякакво развиване на нещата. Не мога да кажа тъкмо какво ще стане, ситауцията се развива с огромна скорост. В Испания се появи информация, която гласи, че има възможност да се спрат мачовете от евротурнирите след изиграването на осминафиналите. Не съм в централата на УЕФА, не знам какво мислят хората и какво ще се решат.

Доколкото знам, още предходната седмица на конгреса излезе информация, че е проведена комисия, която следи какво се случва. Тази обстановка е нещо, което се случва за първи път, само че в хората от УЕФА са извънредно опитни. Във всеки един миг се случват разнообразни неща. Има комисия това, е реалност, само че по кое време ще се вземат решения не знам.

Решение за прекъсване на евротурнирите след осминафиналите би било на УЕФА, само че значително и зависи от клубовете. В Германия на всички места клубовете сами вземат решение дали да играят с аудитория, или без. Лайпциг са решили през днешния ден да играят с аудитория мача си. Загубите ще са големи, само че парите нямат значение, значимо е здравето на индивида. Малко по-голяма е суматохата от нужното, само че може би по този начин е по-добре, с цел да се спре разпространяването на ковид. Дали ми липсва микрофонът? Честно казано, не ми липсва. Може би единствено бих застанал зад микрофона да разясня шампионския мач на Ливърпул. Ха-ха, това беше в кръга на шегата ", сподели Сокачев в " От дузпа в тъч ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР