Бившият тенисист Николай Милков се завръща в Добруджа като председател

...
Бившият тенисист Николай Милков се завръща в Добруджа като председател
Коментари Харесай

Бивш тенисист смени Милен Петков като шеф на УС на Добруджа

Бившият тенисист Николай Милков се завръща в Добруджа като ръководител на Управителния съвет на клуба, реши Общото заседание. Той заемаше този пост през 2016 година, само че по-късно се отдръпна. В кариерата си на състезателен управител може да се види, че е бил шеф на Спортен комплекс Албена в продължение на 7 години, а също така се е занимавал и с организацията на шампионати под егидата на БФС.

Досегашният ръководител на клуба Милен Петков остава като член на управата. Целта пред Добруджа остава влизане във Втора лига, както и подобряването на положението на детско-юношеската школа. Хората в УС от девет към този момент са 11, а другото ново име е предприемачът Веселин Влайков. Останалите са общински съветници, както и един представител на родителите на децата от школата. Финансовото състояние в Добрич не беше цветущо в края на есенния полусезон и даже се стигна до кратковременен протест.

След намесата на кмета на града Йордан Йорданов и на общинското управление, казусът беше решен. Добруджа е на 1-о място в Североизточната Трета лига с 41 точки след 15 мача. След тях е Суворово с 33. В същото време от тима оповестиха, че е притеглен опитният нападател Беадир Беадиров, минал през Доростол (Силистра) и Сливен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР