Бившият световен шампион във Формула 1 Деймън Хил се усъмни,

...
Бившият световен шампион във Формула 1 Деймън Хил се усъмни,
Коментари Харесай

Хил: Дали Ред Бул няма сериозни проблеми с колата?

Бившият международен първенец във Формула 1 Деймън Хил се усъмни, че Ред Бул има “сериозни проблеми с дизайна на новия автомобил ”, откакто Макс Верстапен отпадна през вчерашния ден в хода на квалификацията поради щета.

“Това несъмнено беше изненада и обстановката става доста забавна - изясни Хил. - Макс имаше проблеми в петък, когато имаше закъснение на превключването на предавките и се оплака, че това се отразява на работата на скоростната кутия и по-късно отборът разгласи, че ще смени скоростната му кутия. Ако обаче това се случи още веднъж, то това може да значи, че Ред Бул има сериозен проблем с дизайна на новата кола. ”

Друг някогашен международен първенец - Нико Розберт, пък разяснява, че проблемите на Макс през вчерашния ден са основали идеална обстановка за това да се получи супер вълнуваща конкуренция през днешния ден.
 Перес и Алонсо ще спорят за успеха в Джеда при отсъствието на Верстапен от челото Перес и Алонсо ще спорят за успеха в Джеда при отсъствието на Верстапен от челото
“Просто необикновено - изясни Розберг. - Стана същинска полуда. Точно когато не очакваш идва огромната изненада и Верстапен отпада от квалификацията. Иначе щеше сигурно да завоюва първото място. ”
 Алонсо разкри проекта си за надпреварата Алонсо разкри проекта си за надпреварата
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР