Бившият световен шампион по бокс в тежка категория Ивендър Холифийлд

...
Бившият световен шампион по бокс в тежка категория Ивендър Холифийлд
Коментари Харесай

Холифийлд предизвика Тайсън да се срещнат на ринга

Бившият международен първенец по бокс в тежка категория Ивендър Холифийлд прикани огромния си противник от предишното Майк Тайсън да се върне на кръга, заявявайки, че е време двамата някогашни първенци да възобновят съперничеството си и да уредят наследството.

Предизвикателството на Холифийлд идва, откакто 54-годишният Тайсън приключи наедно против Рой Джоунс-младши, 51-годишен, в показателен мач в Лос Анджелис в събота.

Обявявайки дуела с Джоунс-младши за " конфигурация " Холифийлд се подигра на Тайсън, призовавайки го да даде на света борбата, която всички желаят да видят.

" Няма повече оправдания. Това е мач, която би трябвало да се случи поради двамата ", съобщи Холифийлд в изказване.

" Събота вечер сподели, че си подготвен да се биеш с мен, тъй че подпиши контракта и се качи на кръга, Тайсън. Светът чака и в този момент е твой ред. Готов съм ", добави Холифийлд.

57-годишният Холифийлд изигра два популярни дуела с 54-годишния Тайсън по време на славната си кариера, като изключително запаметяваща се беше срещата през 1997 година, когато Тайсън отхапа част от ухото на противника си.

" Моята екип се опита да уговори борбата, само че не получихме нищо друго с изключение на оправдания. Сега виждам за какво той искаше този мач преди да намерения да се бие с мен. Рой Джоунс-младши беше добър конкурент на Майк, само че борбата с мен щеше да бъде световно събитие и единствената борба, която някой желае да види, е борба сред нас. Няма безусловно никаква причина да не го изпълним ", добави Холифийлд.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР