Бившият световен шампион по бокс Тони Белю коемтнира формата, в

...
Бившият световен шампион по бокс Тони Белю коемтнира формата, в
Коментари Харесай

Белю: Джошуа предефинира бокса

Бившият международен първенец по бокс Тони Белю коемтнира формата, в която се намира Антъни Джошуа преди срещата му с Джоузеф Паркър довечера.

" Антъни Джошуа предефинира бокса. Той сложи още веднъж нашия спорт на картата като един от най-големите в света. Без него английският бокс не би бил там, където е. Всеки, който мисли друго е простак.

 Снимка 318256
Източник:

Мачът против Джоузеф Паркър е с непредизвестен край, само че е невероятно хората да не гледат към бъдещето и към това, което следва. Всички очи са вперени в мега конфликта с Деонтей Уайлдър.

Невероятно е, че първенецът в тежка категория на WBC е извънредно известен и се приказва единствено за него, само че към момента никой не знае кой е Уайлдър в реалност. Това е неприятно управническо решение. Той е първият в действителност различим боксьор в тежка категория в Съединени американски щати от времето на Майк Тайсън и Ивендър Холифийлд, само че никой не го познава. Това е закононарушение. Не е за него, тъй като той създава нокаутите. Светът заслужава да знае кой е той ", сподели Белю.

 Кубрат Пулев: Паркър може да завоюва с жесток нокаут
Кубрат Пулев: Паркър може да завоюва с жесток нокаут

" Джошуа не е несломим "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР