Бившият световен шампион от Формула 1 Нико Розберг обеща да

...
Бившият световен шампион от Формула 1 Нико Розберг обеща да
Коментари Харесай

Розберг си взе бележка от критиките на Ферстапен

Бившият международен първенец от Формула 1 Нико Розберг даде обещание да промени тона на своите разбори в личния му видео блог, откакто неотдавна получи много гневни рецензии от водача на Ред Бул Макс Ферстапен.

Холандецът не бе удовлетворен от отношението и част от квалификациите, които германецът използва за него в последните няколко случая, в които разискваше представянето му. Розберг съобщи във връзка злополуката, която Ферстапен провокира с Кими Райконен (Алфа Ромео) в първия завой на „ Спа”, че холандецът се е върнал към „ остарялото си аз”, а пък по-рано го назова и „ нарцисист”. 21-годишният младок беше не по-малко живописен в ответната си реакция, като разгласи Розберг за „ новия Жак Вилньов”, намеквайки че също ката канадеца и той прекрачва линията на положителния звук.

Розберг напълно ясно сподели в последния си клип, че ще опита да си вземе записка, тъй като към момента помни какво е чувството водач да получава рецензии от някогашни свои сътрудници. „ Едно от нещата, които мразех най-вече, до момента в който бях деен играч, беше публицистите да ме питат за рецензии от някогашни водачи. В моя случай постоянно трябваше да давам отговор на Дейвид Култард. Това ме подлудяваше, беше ужасно”, показа Розберг.

„ Обичам да върша тези разбори, само че в това време лелея надълбоко почитание към всички водачи. Затова, както споделих, постоянно съм мразел да се конфронтирам с рецензии от някогашни състезатели. По тази причина ще трансформира нещата тук. Не желая моите досегашни сътрудници, към които изпитвам само почит, да чуват сходни неща от мен. Затова ще трансформира в някаква степен моя тон”, добави германецът, който се отдръпна след купата си през 2016 година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР