Бившият световен шампион на WBC в тежка категория Виталий Кличко

...
Бившият световен шампион на WBC в тежка категория Виталий Кличко
Коментари Харесай

Кличко се усъмни във ФБР заради мача с Брустър

Бившият международен първенец на WBC в тежка категория Виталий Кличко упрекна ФБР и уредниците на мача на брат му Владимир с Леймън Брустър. Американецът завоюва с нокаут в петия рунд през 2004-а, само че съгласно по-големия от именитата фамилия е имало интервенция от страна на бюрото преди борбата. Той е уверен, че Владимир е бил натровен.

“Присъствах на подготвителния лагер. Владимир беше квалифициран за всичките 12 рунда, в спарингите се боксираше по 12 рунда. А в борбата той излезе и след третия рунд, без удари, просто грохна. Сигурен съм, че имаше нещо неправилно.

След това беше откаран в болница, където му бяха направени проучвания. Нивото на кръвната му захар бе на равнището на хипогликемична кома. Това може да стане единствено със смесването на някои избрани препарати. В случилото се несъмнено имаше външна интервенция. Когато се стигне до нещо, в което няма логичност, тогава несъмнено нещо не е наред.

Освен това ФБР организира следствие, само че сякаш нищо не откри. Пробите, които Владимир даде след борбата, внезапно изчезнаха от лабораторията по някакъв чудноват метод. Пробите на международните първенци се съхраняват 10 години, пробите на участниците в олимпийските игри се пазят, а тези проби изчезнаха. Те съдържаха отговорите на всички въпроси”, изрази своите подозрения в операция Виталий Кличко.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР