Бившият свещеник Марио, рапърката Косара, любителят на музиката Георги и

...
Бившият свещеник Марио, рапърката Косара, любителят на музиката Георги и
Коментари Харесай

Big Brother: Застрашените от изгонване тази седмица

Бившият духовник Марио, рапърката Косара, фенът на музиката Георги и барманът Петър ще се борят за поддръжката на феновете на Big Brother тази седмица. За номинираните с позитивен избор може да се гласоподава в приложението на NOVA PLAY. В съботния елиминационен лайв един от тях ще напусне Къщата вечно, трансформирайки се в третия изпъден съквартирант по волята на феновете.

Преди номинациите Виктор и Теодора схванаха от Big Brother дали са изпълнили тайните задачи, които получиха. Бургазлията не трябваше да приказва с нея, макар че през миналите седмици намерено показваше привързаността си. В същото време тя трябваше да организира диалог с него, с цел да изяснят за какво културиста подценява някогашната гимнастичка. И двете задачи бяха несполучливи и Виктор и Теодора не съумяха да завоюват имунитет един за различен.

Съквартирантите научиха резултата от седмичната си задача. Те сполучливо извършиха предизвикването на Big Brother да запазят непроменени или да понижат килограмите си, сваляйки 30 кг от общото си тегло и ще разполагат с 90% от седмичния си бюджет. Очаквано единственият, който беше качил килограми е Петър, тъй като това пожелаха от него феновете. Но сполучливото осъществяване на задачата към тях му коства номинация от съквартирантите. В събота следва да стане ясно дали феновете ще възнаградят своя сътрудник „ Енигма “ с поддръжката си и дали ще го спасят от изпъждане.

Приключението Big Brother продължава в петък, 25 октомври, след 22:00 часа по NOVA.

Всичко за Big Brother може да откриете в уеб страницата nova.bg, както и в официалните , и на предаването.  Гледайте подкаста „ Голямата сестра “ в, и.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР