Бившият Супермен Хенри Кавил е в процес на обсъждане да

...
Бившият Супермен Хенри Кавил е в процес на обсъждане да
Коментари Харесай

Хенри Кавил в преговори за роля в Шерлок Холмс 3

Бившият " Супермен " Хенри Кавил е в развой на разискване да се причисли към Робърт Дауни Джуниър в дълго отлагания трети филм за Шерлок Холмс. Според източници на GiantFreakingRobot звездата от " The Witcher " може да стане част от актьорския състав на новия филм, който се пробва да продължи поредицата филми за Холмс с присъединяване на Дауни Джуниър и Джуд Лоу, почнала през 2009 година Това е единствено един от многото планове, към които Хенри Кавил се върти сега, въпреки че това няма да е първият път, в който той ще взе участие в история за Шерлок Холмс.

Засега не е известно за каква роля на Хенри Кавил се водят договаряния в идващия филм за Шерлок Холмс на Робърт Дауни; явно главните функции на Холмс, Уотсън, Мориарти (Джаред Харис) и Майкрофт Холмс (Стивън Фрай) към този момент са заети. Възможно е Кавил да желае да поеме една от редките си функции на изверг, а по-рано съобщихме, че третият филм от поредицата желае съперникът му да бъде вид " капитан на промишлеността " и този път действието ще се развива в Америка.

Това поражда опцията в " Шерлок Холмс 3 " британецът Хенри Кавил да играе американски фабрикант, а американецът Робърт Дауни Джуниър- английски супергениален детектив, което единствено демонстрира какъв брой занимателен може да бъде Холивуд.

Връзката, която събира Хенри Кавил и Робърт Дауни: Гай Ричи, който е режисьор на първите два кино лентата за Холмс. Въпреки че режисьорът на " Джентълмени " не е отпред на третия филм (отстъпва място на Декстър Флетчър от " Рокетмен " и " Бохемска рапсодия " ), той към момента взе участие като продуцент. Ричи и Кавил са работили дружно преди този момент по кино лентата " The Man from U.N.C.LE. " от 2015 година, за който се твърди, че има свое продължение в развой на разработка. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР