Бившият супер модел Кристи Бринкли се появи на гранд събитие

...
Бившият супер модел Кристи Бринкли се появи на гранд събитие
Коментари Харесай

Тя е на 64 и може да ви накара да умрете от срам! Бившият супер модел Кристи Бринкли шашна света с горещо тяло

Бившият супер модел Кристи Бринкли се появи на гранд събитие в Ню Йорк по дребна рокличка. Въпреки, че е на 64 години, всички споделят мнението, че тази жена наподобява напълно!

Кристи и двете и дъщери се бяха заснели на корицата на изданието Swimsuit на Sports Illustrated edition през 2017. Никой не успя да различи коя е майката и кои дъщерите. Две години по-късно Бринкли изглежда още по-зашеметяващо.

Тя сподели снимки от почивката си на Карибите, на които е само по бански. Визията изуми и развълнува феновете й. Те са изумени как изглежда на тази възраст. Самата Кристи смята, че тайната на красотата й е във вегетарианството - от 13-годишна не вкусва месо. Тя пие редовно и витамини.

Бринкли намира позитивното мислене за най-големия плюс. Тя смята, че черните мисли състаряват човека, за това гледа да не изпада в депресивни състояния и се наслаждава на живота.
Кристи е майка на три деца - дъщеря от брака си с музиканта Били Джоел, дъщеря от архитекта Халси Кук и син от третия си мъж Ричард Таубман.









Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР