Бившият спортен министър Радостин Василев се опитва да изпълни ангажимента,

...
Бившият спортен министър Радостин Василев се опитва да изпълни ангажимента,
Коментари Харесай

Баба Розка съветва Радостин Василев на кафе

Бившият състезателен министър Радостин Василев се пробва да извърши уговорката, който пое към някогашната лекоатлетка Розка Станчева, която е донесла над 100 медала за България.

По този мотив ето какво написа Василев във фейсбук:

" За мен е чест да черпя ентусиазъм и мотивация от Човек като Розка Станчева, позната от множеството като баба Розка. Винаги е било наслаждение да се срещна с нейната усмивка и позитивизъм, които тя излъчва. Баба Розка е образец за подражателство и демонстрира всеки ден какъв брой мощно би трябвало да се обичат спортът и животът. Тя е знак на невзискателност, добрина и мощен дух. Една легенда на 90 години, която беше знак на абдикацията на страната от спортистите през последните 30 години. Една достолепна дама, която беше принудена да рови по кофите за отпадък и да има живот, какъвто никой пенсионер не заслужава. Много други пенсионери споделят нейната орис.

Днес се видях за следващ път с баба Розка, с цел да извърша уговорката, който поех към нея, откакто договорът й като консултант в ММС бе преустановен позорно от служебния министър Весела Лечева. Въпреки всичко - положителното ще победи злото!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР