Бившият собственик от Формула 1 Джанкарло Минарди твърди, че действащият

...
Бившият собственик от Формула 1 Джанкарло Минарди твърди, че действащият
Коментари Харесай

Бивш бос от Ф1: Има повече от мъжка дума между Ферари и Рикиардо

Бившият притежател от Формула 1 Джанкарло Минарди твърди, че настоящият водач на Ред Бул Рейсинг Даниел Рикиардо има „ повече от джентълменско споразумение” с Ферари.

28-годишният австралиец даде доста мотиви за клюки с желанието си да отсрочи договарянията с „ биковете” за подновяването на изтичащия му в края на сезона контракт. Освен „ скудерията” от него се интересува също и Мерцедес.

Рикиардо прям: Една победа няма да ме остави в Ред Бул

Медиите в Италия естествено сочат, че Ферари печели борбата за подписа на Рикиардо, който би трябвало да стане новият съотборник на Себастиан Фетел. Според тях Ред Бул не може да удовлетвори финансовите му искания, защото той желае заплата от 36 милиона паунда за интервал от 2 години (по 18 милиона на сезон).

Бившият притежател на Минарди показа своята доктрина за протичащото се, като съобщи, че знае какъв брой задълбочени са договарянията сред Ферари и Рикиардо.

Ред Бул даде на Рикиардо краен период за отговор

„ Не желая Кими Райконен в тима. Смятам, че Ферари се възкръснаха най-малко малко”, разяснява Джанкарло Минарди. „ Харесвам Рикиардо и имам вяра, че той и Ферари имат освен това от джентълменска сделка между тях.”

„ Той е водач, който е доста подобаващ за побеждаващ отбор като Ферари, тъй като Даниел ще подтиква Фетел, който все още несъмнено е водач №1 в тима. Трябва обаче да забележим какво ще каже Фетел по въпроса”, добави Минарди.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР