Бившият собственик на ЦСКА и предприемач Ивайло Манджуков е водач

...
Бившият собственик на ЦСКА и предприемач Ивайло Манджуков е водач
Коментари Харесай

Бившият собственик на ЦСКА и предприемач Ивайло Манджуков е водач на листата на ПП МИР в Смолян

Бившият притежател на ЦСКА и бизнесмен Ивайло Манджуков е лидер на листата на Политическа партия МИР в Смолян. Известният предприемач се включва в политиката с вярата, че с опита, знанията и уменията си ще помогне на България да се възроди стопански, обществено и морално.
Ивайло Манджуков е приключил право в Университета в Кеймбрдиж в Обединеното кралство. Натрупал е забележителен опит в вложението и строителството на жилищни и офис здания, експерт в търговията на профилирани машини за индустриални потребности. Той е съсобственик на " Винарска къща Виноградец ", която се е специализирала в произвеждане и експорт на висококачествено българско вино в чужбина. Развива сполучлив бизнес в ръководството и вложението на високотехнологичния цех на компанията „ Приста Рисайклинг “ за преработване на масла в Узбекистан като изпълнителен шеф и главен акционер.
Ивайло Манджуков е член на Националния изпълнителен съвет на Политическа партия МИР и интернационален секретар на партията. Освен в бизнеса има насъбран управнически опит и като началник на футболния тим на ЦСКА. Владее британски, френски, испански, съветски, хърватски и сръбски език.
 Симеон Славчев, Политическа партия МИР: Промяната идва! Симеон Славчев, Политическа партия МИР: Промяната идва!
Промяната в българската политика идва, като всичките претенденти на Политическа партия МИР съставляват експертния капацитет на българската нация във вс...
„ Влизам в политиката първо, тъй като МИР е партията на новото потомство в политиката, която носи нов морал и друг и прагматичен метод и второ, тъй като с моя управнически опит, познания и умения мога да допринеса за възраждането на родината и превръщането и в мощна обществена и индустриална страна “, сподели лидерът листата на Политическа партия МИР в Смолян Ивайло Манджуков.
В момента той взе участие в стартирането в употреба на новия високотехнологичен цех за преправка на отработени масла „ Уз-Приста Рисайклинг “ в Узбекистан, който обезпечава понижаване и елиминиране на замърсяването с рискови боклуци на околната среда, а също по този начин ще спомогне и за намаляването на нерегламентираното депониране на отработени масла в околната среда.
„ Инвестицията е самобитен старт на използването на нов метод към събирането, превозването и съхраняването на отработените масла, с директно позитивно въздействие върху околната среда. Към днешна дата в Узбекистан няма натрапен обединен метод по посока на екологията, по тази причина и българският принос е от извънредно значение. Един от главните цели на Политическа партия МИР е опазването на околната среда в България и съхраняването на всички естествени запаси. Чрез използването на положителни и потвърдени практики в България ще успеем да превърнем околната ни среда в чиста и паралелно с това ще оползотворим и използваме в социална изгода всички запаси, с които разполагаме “, сподели още Ивайло Манджуков.
Една от персоналните му дела и цели в политиката е развиването на дребния, междинния и фамилния бизнес, който е гръбнака на всяка една стопанска система.
 Барабанистът на Акага Димитър Митев-Дънди води листата на Политическа партия МИР в Пловдив Барабанистът на " Акага " Димитър Митев-Дънди води листата на Политическа партия МИР в Пловдив
Барабанистът на именитата група „ Акага “ Димитър Митев-Дънди e лидер на листата за народни представители на Политическа партия МИР в Плов...
„ Политическа партия МИР предлага социално-пазарното стопанство да стане основа на българската стопанска система. Този потвърден немски модел ще трансформира за малко време България в индустриална страна, в която съществена роля ще имат дребните, междинните и фамилните предприятия. Бизнесът в България има потребност от приемането на свои етични правила, което също е един от целите на партия МИР “, съобщи Ивайло Манждуков.
Той прикани българските жители, както дребния, междинния и фамилния бизнес да поддържат партия МИР и новото потомство в българската политика с номер 16 на идните парламентарни избори.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР