Бившият собственик на рухнала национална верига от старчески домове, който

...
Бившият собственик на рухнала национална верига от старчески домове, който
Коментари Харесай

Собственик на фалирала верига от старчески домове, обвинен в схема за данъчни измами за 38 милиона долара, се признава за виновен

Бившият притежател на рухнала национална верига от старешки домове, който ръководи повече от 100 уреди от дребен офис над Ню Джърси пицария се призна за отговорен във федералния съд по отношение на това, което прокурорите нарекоха схема за измами с налог върху заплатите за 38 милиона $.

Джоузеф Шварц, чиято верига домове за възрастни хора Skyline Healthcare беше обект на следствие на NBC News, се призна за отговорен в неплащане на налозите за претовареност на IRS, удържани от неговите чиновници, и в неподаване на годишни финансови доклади във федералното министерство на труда.

Ако съдът одобри съглашението му за признание на виновността, той ще бъде наказан до една година затвор, три години следено освобождение и условие да заплати 5 милиона $ реставрация. Изслушване за присъдата е планувано за май.

„ Джоузеф Шварц призна, че е измамил Съединените щати, като не е платил на IRS повече от 38 милиона $ налози върху заплати...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР