Бившият собственик на Локомотив Пловдив - Христо Крушарски, продължава да

...
Бившият собственик на Локомотив Пловдив - Христо Крушарски, продължава да
Коментари Харесай

Крушарски: Всеки почна да дава акъл след слабите резултати на националите

Бившият притежател на Локомотив Пловдив - Христо Крушарски, продължава да се пробва да оказва помощ на "железничарите ". Докато беше по бизнес каузи в Аржентина и Бразилия, а и откакто се прибра в България преди седмица, той е предложил повече от 10 футболисти, които да подсилят състава на треньора Александър Томаш.

Различни сътрудници от целия свят не престават да поддържат връзка с предприемача и да му оферират футболисти. Той пък от своя страна ги препраща към членовете на УС на клуба Лъчезар Димитров и Румен Руйчев. Впоследствие Томаш ги изследва и взема решение. До момента той е харесал само младок от Сенегал, само че не е ясно дали ще бъде поканен на “Лаута”.

“Винаги ще оказвам помощ, само че решенията към този момент ги взимат други. Аз проследявам какво се случва в българския футбол и представянето на националния тим още веднъж ме хвърли в размисъл. След слабите резултати отново всички започнаха да дават ум. Потвърждава се остарялата сентенция за какво дете не се прави на площад. Защото всеки те учи на нещо. Често ви дублирам и приказказата, че българският котел в пъкъла няма похлупак.

Сами се дърпаме надолу. Крайно време е всеки да стартира да прави това, което умее. Не единствено да се борим за власт и пари”, разяснява Крушарски.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР