Бившият собственик на Левски - Васил Божков не изисква нито

...
Бившият собственик на Левски - Васил Божков не изисква нито
Коментари Харесай

От Герена: Левски няма да плати и стотинка на Божков!

Бившият притежател на Левски - Васил Божков не изисква нито стотинка от сумата, която вековниците му дължат. Сираков обаче отхвърли да навлиза в елементи по проблема " Божков ", защото не бил способен.

" Казусът с Божков е извънредно безизходен. Не е в моите познания и компетентности да отговоря по този въпрос. Левски няма да заплати и една стотинка от отговорностите си към Божков. След като той не изисква една стотинка към Левски. Няма да платим на никой ", съобщи мажоритарният притежател на сините.

" Най-голямата ни спънка е Национална агенция за приходите. Ако нямаш врагове, започваш да се успиваш. Най-нормално е, когато половин България те обича, другата да те ненавижда. Господ си знае работата. Левски ще се устоя, не се тормозя ", добави той.

Наско Сираков разгласи, че десетте % клубни акции, които ще бъдат пуснати в свободна продажба са от тези тридесет, които преди време бяха отредени за Константин Папазов.

Макар и към момента да не ги е получил публично, баскетболният експерт не е основал спънки, точно част от неговия дял да попадне в владеене на " синята " общност.

" През тези две години и половина се изплатиха извънредно доста пари към треньори, футболисти, контрагенти, компании. За сметка на тези пари най-потърпевш беше Национална агенция за приходите. Те останаха на опашката, само че в случай че не се бяхме разплатили с всички тези хора, Левски нямаше да има лиценз и да съществува. Сега приоритет номер 1 е изчистване на отговорностите към страната. До момента за към 10-12 дни са събрани 188 хиляди лв.. Всички тези пари до една стотинка отиват непосредствено за погасяване на отговорностите ни към Национална агенция за приходите. Като втора стъпка взехме решение да издаване 10 % от акциите. Посъветвах се с Тити Папазов от неговите 30 % да пуснем 10 в продажба. Получих отговора му на секундата ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР