Бившият собственик на Левски - Тодор Батков, заяви пред БНТ,

...
Бившият собственик на Левски - Тодор Батков, заяви пред БНТ,
Коментари Харесай

Батков: Лудогорец е най-добрият отбор, Домусчиев е на загуба от футбола

Бившият притежател на Левски - Тодор Батков, съобщи пред Българска национална телевизия, че Лудогорец е най-хубавият тим в България и още веднъж ще стане първенец. Адвокатът показа, че българският футбол има потребност от хора като Кирил и Георги Домусчиеви.

"Определено Лудогорец е най-хубавият тим в България и още веднъж ще стане първенец. Хора като Домусчиеви би трябвало да продължат да са във футбола. Лудогорец реализира триумфи в България и Европа. Въпреки това моето мнение е, че Домусчиев е на загуба като се тегли чертата. Въпреки че неговият тим има огромни доходи от Европа.

Той влага доста във футбола, а в България приходите са малко. Колко костват билетите от мачовете в родното състезание и какъв брой продукти и на каква цена се продават? Платежоспособността на българина е дребна. Лудогорец е доста добре организаран клуб, само че клубовете в България съвсем нямат доходи. Аз съм дал 46 милиона лв. персонални пари за издръжката на Левски. Тогава обаче имахме доходи от Европа ", съобщи Батков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР