Бившият собственик на Левски Тодор Батков коментира темата през последната

...
Бившият собственик на Левски Тодор Батков коментира темата през последната
Коментари Харесай

Батков: Силно се надявам информацията за новия собственик на Левски да е грешна

Бившият притежател на Левски Тодор Батков разяснява тематиката през последната седмица, обвързвана с евентуалния нов притежател на " сините ". Адвокатът показа, че не знае кой в действителност ще бъде новият необут на Левски и се надява той да има съществени планове.
Ето какво сподели Батков в студиото на бТВ.
 Тодор Батков: Много от привлечените играчи в Левски не си костват парите Тодор Батков: Много от привлечените играчи в Левски не си костват парите
Много от привлечените играчи в Левски не си костват парите. Това съобщи някогашният притежател на „ сините “ Тодор Батков пред Българска национална телевизия...
" Не съм в течение кой е новият притежател на Левски, само че мога да кажа какъв си представям да бъде. Нямам отношение в неговото обосноваване, ходатайство и запознаване. Левски е най-големият бранд в България и като бранд и местонахождение би представлявал интерес за инвестиция. Това би било водещият претекст на сходен вложител да пристигна в България. Трябва да се доверим на управлението на клуба. Много спекулации потеглиха. Левскарите би трябвало да имаме подготвеност с цената на всичко да поддържаме клуба си и при нов притежател, и при сегашната обстановка. Надявам се новият притежател да има опциите. Това към този момент сме го играли през 2013 и 2014. Миналата година беше върхът със събирането на пари от почитателите. Левски ще го има и приканвам настоящето управление да намерения и за това. Всички клубове изпратиха писмо до Милер, в което пишеха: " Ама за какво ще давате пари единствено на Левски, дайте и на нас, а ние ще си ги разпределим ". Силно се надявам информацията за новия притежател на Левски да е неверна. Благой Георгиев беше добър футболист и направи доста добра кариера в Русия. Не мога да преценява каква ще бъде ролята му в Левски. Би могъл да бъде някакъв началник. Наско разгласи, че той ще остане президент и ще дава отговор за спортно-техническата част. Наско Сираков категорично акцентира, че ще разгласи името на притежателя, когато договарянията приключат ".
" Марката Левски си коства в една междинна вероятност. Всичко е бизнес. Населението ни е оскъдно, само че по този начин или другояче подвига стандарта си. Ако се направи стадион с мол, магазини, хотел, какъв ще бъде казусът? Всички клубове са подвластни от политиците и сега също е по този начин. Базата на Левски е на страната. Държавата даде пари на Ботев и Локомотив. Нещо се надлъгват с ЦСКА да вършат взаимно сдружение. Берое е подвластен съвсем напълно от страната. Морално страната е дебитор на Левски. Концептуално би трябвало да се изчистят нещата и да се реши по какъв път ще се върви ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР