Бившият собственик на Левски - Тодор Батков коментира новината на

...
Бившият собственик на Левски - Тодор Батков коментира новината на
Коментари Харесай

Батков коментира събитията около Левски

Бившият притежател на Левски - Тодор Батков разяснява новината на деня от лагера на "сините ", която гласи, че британски паралия, с бизнес в Ню Йорк, ще поеме властта в клуба. Адвокатът участва на празника по случай 107-ата годишнината на Могилката.

Ето какво сподели той:

"Това, което Сираков разгласи, аз не съм в течение на това нещо, само че звучи доста обещаващо. За да върви един тим, с изключение на националната обич, в актуалните условия има потребност и от сериозна финансова поддръжка.

Дано стане, би трябвало да се харчи рационално, би трябвало да се мисли преди да се схване спортно-техническа идея.

С наемници, както ги назова Ники Михайлов няма да стане. Трябва да се заложи на едно ядро от наши футболисти, които са излезли от нашата школа, по-млади и не толкоз млади. Без чужденци не става, само че те би трябвало да са потвърдени и да са по-добри от българските футболисти, нещо като модела от 2003, 2004, 2005 година. Аз имам цялостно доверие на Сираков и се надявам, че нещата ще бъдат наред. Когато аз получих Левски, станах притежател за 30 секунди. Акциите бяха в мен и аз платих номинала на господин Чорни. В случая това, за което приказва Сираков е много по-сложна юридическа скица ", приключи Тодор Батков.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР