Бившият собственик на Левски Тодор Батков гостува в предаването „Денят

...
Бившият собственик на Левски Тодор Батков гостува в предаването „Денят
Коментари Харесай

Тодор Батков даде съвети на Наско Сираков

Бившият притежател на Левски Тодор Батков гостува в предаването „ Денят стартира с Георги Любенов “ по Българска национална телевизия 1 и приказва по настоящи тематики от българския и международен футбол. Адвокатът изрази вяра, че Гриша Ганчев няма да напусне ЦСКА и призна, че не завижда на Наско Сираков за времето, в което ръководи „ сините “.

" Футболът е функционалност на обстановката, в която се намира обществото. Състоянието в този момент граничи с война, обикновено е да има рестрикции в спорта. Падат приходите значително. Най-много загуби Барселона, плюс некадърното ръководство на предходния президент, те имат задължения над 600 милиона евро. Сега моят другар Лапорта би трябвало да се оправя. Да не забравяме и британските клубове. Вероятно ще успее планът за така наречен Суперлига. В нея ще се съберат най-големите клубове, а Шампионската лига ще избледнее, макар че ще продължи да я има. От това ще пострадат по-малките страни като България “, съобщи Батков.

„ Не си представям да устоявам в този момент тим в тази пандемия. Наско Сираков го претърпява в този момент. Левскарската аудитория сподели невероятна съпричастност. Събраха се над 4 милиона под друга форма, това е неповторимо от 9 септември 1944 година. Разчисти се и тимът от играчи със съмнителни качества. Не си припомням обаче Левски да се е борил за оставане в " А " група. Но в случай че загубим през днешния ден от Славия, точно това ще се случи. Отборът играе едва и без никакво самочувствие и експанзия. Левски го е имало и ще го има - да се стягат! Да дават повече шансове на българските футболисти! Прекалихме с тия шестима чужденци, трябвало да се обиграват, времето не чака обаче! Каквото е, това е. Ако младоците се издънят, бихме го приели. Продължаваме да обичаме Левски! Не предадох Левски за нито една секунда, може да съм правил неточности. Господ ни се усмихна, зарадвахме цяла България. Това време рано или късно ще се върне. Инвестирах доста пари, не е загадка - към 47 милиона съм дал и не скърбя “, призна юристът.

„ Нека Сираков не къса връзката с почитателите и да продължава да ги приканва да оказват помощ. Да е по-разумен в селекцията и да дава път на младите. В нашето състезание футболистите са малко като спрели, по тази причина сменяш канала от време на време и пускаш Примера дивисион. Гриша Ганчев не трябва да се отхвърля, ЦСКА е стожер в българския футбол. Кирил Домусчиев също не трябва да се отхвърля. Лудогорец е най-хубавият тим, отново ще стане първенец. Лудогорец е бизнес план като план, само че обаче съм уверен, че Домусчиев е на минус. В България телевизионните права са доста ниски, цените на билетите са доста ниски, търговията с фенски артикули не върви - това са съществени пера на Запад. Лудогорец няма почитатели - и 20 пъти да станат първенци, надали ще имат над 20 000 фена. Съжалявам, в случай че наскърбявам някого “, добави някогашният притежател на Левски.

„ Приятели са ми и Мишо Касабов, и Боби Михайлов. Не е обикновено това, вотът беше на Боби. Щом си е върнал вота, не може да си ти. Хайде направете този конгрес най-сетне! Иво Ивков, синът на Кирил Ивков, е положително предложение за президент на БФС, по този начин слушам. Бербатов също е положително решение, за какво не! Нека малко се сменят лицата. За жал няма да забележим повтаряне на САЩ'94. Шансът ни за Световното в Катар е повече от измамлив. През 1994 година имахме седем-осем неповторими футболисти: Ицо Стоичков, Трифон, Балъков, Данчо Лечков, Наско ", съобщи Батков.

Той не подмина опцията да разяснява и обстановката с пандемията от ковид. Както и известно, юристът самичък прекара болестта и описа за усещанията и упованията си.

„ Положението в огромните лечебни заведения е доста тежко, през вчерашния ден мой другар беше приет в болница. Пред мен върнаха хора, докарани от незабавна помощ. Чух израза " вие сте за болница, само че се приберете у дома - в случай че се освободи легло, ще ви поканим ". Това не е обикновено. Нищо неприятно не мога да кажа за лекарите, те са на лимита на опциите си. Трима от хората, на които съм шеф, са карантинирани сега. В фамилията ми половината изкарахме към този момент вируса. Можеше да се подобрят изискванията на работа на лекарите. Това, което става с имунизациите също не е обикновено. На Олимпийските игри ще има драконовски ограничения, Япония е страна с огромен ред! Ще приложат модела от Откритото състезание на Австралия по тенис - без интернационална аудитория “, разгласи Тодор Батков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР