Бившият собственик на Левски Тодор Батков бе сред многото присъстващи

...
Бившият собственик на Левски Тодор Батков бе сред многото присъстващи
Коментари Харесай

Тодор Батков се заяде с ЦСКА, обяви фаворитите за титлата

Бившият притежател на Левски Тодор Батков бе измежду многото присъстващи на откриването на паметника на Георги Аспарухов в София. Адвокатът не пропусна да се заяде с ЦСКА седмица преди дербито, а също така разяснява и упованията му за борбата за купата и идните дербита на " сините " с Лудогорец и " алените ".

„ По-добре късно, в сравнение с в никакъв случай - изясни Батков. - Гунди постоянно е бил в сърцата на множеството българи, освен измежду последователите на Левски. Кавалер. Сега няма такива, тъй като такова е времето, доста пари влязоха във футбола. Погледнете в школите какво става? Смятате ли, че най-хубавите стигат до първия тим? Сега чакаме двама чужденци да вземат българско поданство. БФС би трябвало да вкара предели за чужденци. Има клубове, които играят без българи.

Най-сериозният проблем на Левски е с Национална агенция за приходите. Но въпреки това би трябвало клубът да е на равнище и спортно-технически. Към момента не стои неприятно. Има трима-четирима, които играят. Има и две-три момчета, които стоят на пейката, а би трябвало да им се дава късмет “, сподели Батков по отношение на българските футболисти на „ сините “.

„ Първенството ще се реши от тима в Борисовата градина, Левски и Лудогорец. Очаквам победа другата седмица, както и през днешния ден. "
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg