Бившият собственик на Левски Спас Русев днес навършва 65 години.

...
Бившият собственик на Левски Спас Русев днес навършва 65 години.
Коментари Харесай

Спас Русев: Левски е в ръцете на най-богатия българин, очаквам добри резултати

Бившият притежател на Левски Спас Русев през днешния ден навършва 65 години. Бизнесменът приказва за протичащото се на " Герена " пред сътрудниците от " Блиц ".

" Аз считам, че сега Левски има неповторим късмет да се показа чудесно и да донесе дълго чаканата наслада на почитателите. Клубът е благосъстоятелност на най-богатия българин Васил Божков. Изпълнителен шеф е Павел Колев, чиято репутацията е на най-компетентния и най-хубавия експерт във футболната администрация, и ментор Петър Хубчев, който до неотдавна водеше националния тим. Това са предпоставки клубът да покаже положителни резултати още идната година и аз им искам от сърце триумф.

Докато няма построени съвременни игрища и съвременна инфраструктура, мъчно може да се придвижи британския и испанския модел на ръководство на клубовете.

Според KPMG, макар неимовернo високите доходи от излъчването на Премиършип в Англия, в Испания Реал и Барселона са вложили, всеки един по настрана, заплати в порядъка на 100 милиона евро повече от тези в британските клубове. Това изяснява за какво в последните 10 години 7 от купите на Шампионска лига бяха печелени от испанските клубове.

Ако се позовем на същия разбор в България, то това демонстрира и потвърждава за какво Лудогорец е най-успешният и безапелационен тим в последните години. Очевидно притежателят на клуба Кирил Домусчиев е подходил вярно при структурирането на отбора и във връзка с привличането и заплащането на футболистите. И резултатът е осем поредни шампионски трофеи. Това е работещият модел ", съобщи Русев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР