Бившият собственик на Интер Масимо Морати използва интересно сравнение, за

...
Бившият собственик на Интер Масимо Морати използва интересно сравнение, за
Коментари Харесай

Морати сравни с Интер с красива, разглезена жена”

Бившият притежател на Интер Масимо Морати употребява забавно съпоставяне, с цел да опише непостоянното показване на тима напоследък. Италианският предприемач съпостави това да бъдеш почитател на „ нерадзурите” с любовни връзки с „ красива жена, с която е мъчно е да се оправиш, тъй като е разглезена”.

Снощи Интер означи своята 110-а годишнина, като презентира своята зала на славата, а Морати – дружно със своя татко Анджело – получи специфична премия за своите заслуги.

„ Зад Интер стои минало, което е изплетено от фантазии и обединени другари. Интер има същинско значение и едно от нещата, които съм обичал най-силно през моя живот”, разяснява Морати.

Интер към този момент обезпечи лятно попълнение, нападател минава прегледи

„ Моят татко беше талант, който можеше да планува бъдещето. Той ни разпореди огромна отговорност. Твърде постоянно тези цветове са свързвани със страдалчество, само че тези години бяха също по този начин доста трогателни и ни разрешиха да спечелим няколко значими трофея.”

„ Интер е като да обичаш красива жена, с която мъчно се излиза на глава, тъй като е капризна. Нищо не се получава елементарно. Да си президент на Интер постоянно е роля с голяма отговорност и аз изпитвам такава към феновете”, добави Морати.

Италианецът продаде нерадзурите на индонезийският предприемач Ерик Тохир през 2013 година, а малко по-късно отпред като притежатели застанаха хората от китайския конгломерат „ Сунин Груп”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР