Бившият собственик на футболен клуб Левски Тодор Батков се стопи

...
Бившият собственик на футболен клуб Левски Тодор Батков се стопи
Коментари Харесай

Вижте как Тодор Батков свали 8 кила за две седмици

Бившият притежател на футболен клуб Левски Тодор Батков се стопи фрапантно , видя HotArena.

Адвокатът постоянно е бил наедрял юначага, само че в този момент е неразпознаваем. Батков шашна присъстващите по време на 106-ия рожден ден на клуба преди няколко дни. Босът изуми с вталена визия, а от големия му стомах е останало единствено неясно сходство. Самият юрист незабавно получи поздравления за фигурата си. Батков самичък призна, че се е подложил на доста строга хранителна диета.

" Свалих цели осем кг за два месеца ", регистрира юристът. Той си е сложил за цел да смъкна още най-малко десетина килца, най-много в региона на корема. Засега Батков не разкрива чудодейната диета, с която е претърпял цялостна смяна. Той си поговори с бъдещия нов притежател на " сините " Наско Сираков, както и с ръководителя на българската организация " Малки европейци " Георги Софкин. 

Направи усещане още, че емблематичният мустак на Батков, както и косата му, са мощно побелели. Дали от нерви по обичания наследник тим или други грижи, не е ясно. Адвокатът стартира да качва внезапно килограми преди повече от десетина години. През 2013 година Батков се оплака, че тежестта му е стигнало 118 кг. Основна причина за това било неправилното му хранене, написа България през днешния ден. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР