Бившият собственик и президент на Милан Силвио Берлускони не спира

...
Бившият собственик и президент на Милан Силвио Берлускони не спира
Коментари Харесай

Берлускони: Като видя Милан и гася телевизора

Бившият притежател и президент на Милан Силвио Берлускони не стопира с офанзивите по отношение на някогашния си отбор. Политикът беше безапелационен, че към момента не споделя тактическите визии, които изповядва сегашния ментор Дженаро Гатузо, по тази причина и заобикаля да гледа „ росонерите” по малкия екран.

Берлускони ръководи клуба в течение на 30 години, в които реализира едни от най-големите триумфи в клубната история. Впоследствие той реализира съмнителна продажба в интерес на китаеца Йонхон Ли, който загуби Милан поради несъблюдение на поети финансови отговорности във връзка със заемите, които употребява за финансирането на договорката. В момента Берлускони още веднъж е притежател на футболен отбор, само че на много по-скромно равнище – третодивизионния Монца.

Въпреки всичко пристрастеността на някогашния италиански министър председател по Милан не е намаляла, по тази причина и той не скри недоволството си от актуалното ръководство. „ Не съм склонен с налаганата сега тактичност с един нападател вместо двама. Особено като се има поради, че зад тях има играчи с толкоз положителни изстрели от дистанция”, съобщи Берлускони. „ Милан насочва прекомерно малко изстрели към вратата. Така че когато си пусна тв приемника, с цел да виждам мач, единствено след 10 минути го изключвам”, добави той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР