Бившият служител на Белия дом Касиди Хътчинсън казва, че Тръмп е „опасен за страната“

...
Касиди Хътчинсън, бивш старши съветник на началника на кабинета на
Коментари Харесай

Касиди Хътчинсън, бивш старши съветник на началника на кабинета на Белия дом Марк Медоус, влезе в международните заглавия, когато даде показания пред специалната комисия за разследване на Камарата на представителите атентатът от 6 януари. В първото си телевизионно интервю Хътчинсън каза на Трейси Смит в "CBS New Sunday Morning", че не е безопасно да се върне у дома, след като е говорила.

Интервюто ще бъде излъчено в неделя, 24 септември по CBS и стриймвано по Paramount+.

Хъчинсън се премести на юг, защото нейният правен екип не смяташе, че е безопасно да остане във Вашингтон, окръг Колумбия „Не можех да се върна в апартамента си“, каза Хътчинсън на Смит. „Накрая се преместих в Атланта за няколко месеца.“

В широкообхватно интервю Хътчинсън говори за своите показания; противоречия между казаното от нея в изслушванията по телевизията и предишни показания; новата й книга „Enough“ (издадена от дъщерната компания на CBS, Simon & Schuster); и как тя почти не се появи пред комисията по избор на Камарата.

„Почти ми свърши – има малка стая пред стаята на комисията, в която щяхме да влезем, и почти се стрелнах,“ - каза Хътчинсън.

поточно предаване в приложението CBS News [начало в 12 ч. ET] и на Paramount+ и се предлага на cbs.com и cbsnews.com.

Не забравяйте да ни следвате на , и на , , ,  и .

     
За повече информация:

„Enough“ от Cassidy Hutchinson (Simon & Schuster), в твърда корица, електронна книга и аудиоформати, наличен на 26 септември чрез Amazon, Barnes & Noble и Bookshop.org
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР