Бившият служебен премиер на България Ренета Инджова е претърпяла инцидент,

...
Бившият служебен премиер на България Ренета Инджова е претърпяла инцидент,
Коментари Харесай

Ренета Инджова е претърпяла инцидент, медия с версия за нападение

Бившият длъжностен министър председател на България Ренета Инджова е претърпяла случай, написа БНР. Тя е потърсила лекарска помощ в „ Пирогов “ след рухване в блока, в който живее в столичния квартал „ Хаджи Димитър “.
Според информация на Фрогнюз, тя е била похитена от чужд мъж. Това е станало в събота към 9 часа сутринта. Нападателят я причакал пред блока й, след което я настигнал и я блъснал с всичка мощ. От рухването на земята, Инджова е счупила ръката си.
Тя ще бъде оперирана в „ Пирогов “. Лекарите са решили, че контузията е тежка и би трябвало да се сложи инплант, написа медията, като се базира на източници в Министерство на вътрешните работи.
Случаят е стихотворец от 5-то РУП, същото, което провежда и блокадата на майките от „ Системата ни убива “. В случая не може да се приказва за нахлуване за обир, защото мъжът, който е очевидно млад, не е направил опит да обере някогашният министър председател. След като свалил Инджова на земята, незабавно избягал от мястото.
Желязната лейди, както я назовават хората, отивала до близкия пазар. Обичайно излизала едновременно и минавала през един и същи път до там, което значи, че била лесна за следене.
Не е ясно за какво полицията едвам през днешния ден реши да заяви за случая, като спести обстоятелството, че тя е била нападната. Описва го като „ случай в блока “, написа още Фрогнюз.
Ренета Инджова взе участие от първия ден на митингите против ръководството на Бойко Борисов и основния прокурор Иван Гешев. Преди няколко дни тя държа знаменателна тирада пред множеството хора. В нея тя изрази голямата си поддръжка за младежите. Думите й незабавно бяха публикувани в обществените мрежи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР